11 Şubat 2011 Cuma

Dekaron Dead Front Rehberi

Konu rehberi için voodoo666'ya teşekkür ederiz.



Ewet arkadaslar sizlere oyundaki su an varolan en güzel etkinlikten bahsetmek istiyorum.
Bu etkinlik günün belli saatlerinde gerceklesmektedir ve içerisinde bir cok faaliyetin bulundugu harika vakit gecirebileceginiz güzel bir etkinliktir. 

Bu faaliyette ; Muazzam derecede exp kasabilirsiniz
(Ölmemek sartıyla ) - 2 tane olmak üzere boss kesimi . -Para kasmanın alternatif yolu ... - takımlar arası dövüs (pvp yada pk da diyebilirsiniz) ve aklıma gelmeyen bir kac sey….

Dead Fronta sadece 4 takımdan olusan 6 sar kişili partiler girer…Yani 24 oyuncu girme hakkına sahip olur.

Dekaron(Eu) da Tr saatlerine göre Dead Front baslangıc saatleri :
17:00 , 19:00 , 21:00 , 23:00 olmak üzere günde 4 defadır.Dikkat etmeniz gereken sey bu saatlerden yarım saat önce df alanında bulunmalısınız.(Gerekli parti olusturma ve kayıt yapma durumlarından dolayı.)


Dead Front İçin Yapmanız Gerekenler
Kendi lvl aralıklarınızdaki Forest Voucher denilen torbalardan en az 20 tane toplamanız gerekmektedir.(Bunlar moblardan düser).Sonrası alttaki resimlerden takip ediniz...
Bu resimde braikendeki tes adlı npc den haritamızı alıcak.Kendi lvl aralıgımızdaki yeri tıklayıp 20 torba karsılıgı 1 map alıcaz.





Yukardaki işlemlerden sonra df etkinligine katılmak icin chain of fire gidiyoruz.Bu alanda 6 kişilik partiler olusur...


Oyun icinde kayıt süresinin basladıgına dair mesajı aldıktan sonra alttaki resimde de görmüs oldugunuz gibi kırmızı olarak işaretlenen yere tıklayıp tekrar ilk secenege tıklayarak kayıt işlemi yapılır.Önemli not : Kayıt işlemini sadece parti lideri yapar diger parti üyelerinin yapması gerekmez.Kayıt işlem süresi bittikten sonra secilip secilmediginizi beklemeniz gerekiyor.Eger secilirseniz YES İN yazısını görürsünüz. Secilmez iseniz OUT yazısını görürsünüz.Secildiginiz taktirde sarı işaretle belirtmis olan kısma tıklayarak df ye giriyorsunuz.

Şimdi altaki resimde bir takım açıklamalar yapıcam.Bu harita deadfrontun haritasıdır...Her takımın baslangıc noktası ayrıdır.Haritada gördügünüz gibi 4 farklı baslangıc noktası vardır...
Yesil olarak işaretledigim yer >>> Eger seri bir sekilde mob kesimi yaparsanız ilk önce o noktalara ulasan takım bir isaret koyar ve point sayısı kazanır takımın bu pointi ilerleyen asamalarda avantaj saglıcaktır.(En son kısımda)
Kırmızı olarak işaretli yerde >>> 2 serli olmak üzere 4 tane hazine sandıgı vardır.İçlerinden para ve argate düser...
Sarı olarak işaretli yerler ise >> Son bossa gitmek icin ordaki 4 kapıyı takımların acması gerekiyor.Actıgınız zaman kapılardan saglam mob cıkar dikkatli olun


Son bossa kadar ilerleme basarısı gösterdiyseniz… Resimdeki son bossuda kesmeniz gerekiyor dikkatli olmanızı tavsiye ederim baya zorludur


Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1280x960.

Bossu kestikten sonra takımlar pvp arenasına ısınlanıcaklar… Burda tek amac var düsman takımları yenip ayakta kalmak…


Ewet geldik en sona önünüze geleni kestiktiniz takımınız en iyi takım olduysa hazine odasına gitme serefine nail oldunuz demektir.
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1280x960.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger