11 Şubat 2011 Cuma

Allods Online Türkiye'de !


Dünyanın önde gelen online oyun firmalarından Mail.Ru Games ile geliştirici Astrum Nival, ortak bir çalışmayla birçok ödüle sahip fantastik MMORPG “Allods Online”ı Türk pazarına sunmaya hazırlanıyorlar.

Tamamen ücretsiz bir oyun olan Allods Online 12 milyon dolarlık geliştirme bütçesiyle Rusya’da bugüne kadar yapılmış en yüksek maliyetli oyun. 2011’in ilk çeyreğinde Türk oyuncularla buluşacak oyun şimdiye kadar 8 dile çevrilmiş durumda. Yeni diller için çalışmalar devam ediyor. Bu proje kapsamında Türkiye için yapılan yerelleştirme çalışmalarına çok büyük bir özen ve titizlikle yaklaşılıyor. Özel seslendirme stüdyolarında oyundaki tüm konuşmaların seslendirilmesinin yanı sıra oyun içerisinde farklı dillerde gözüken tüm grafik ve yazılar tamamen türkçeleştirilmiş durumda. Yerelleştirme konusunda gösterilen bu özen, Türk oyuncusuna verilen değeri daha da bir belirginleştiriyor.

Fantastik MMORPG türü oyun içerdiği 2000’i aşkın görev sayesinde derinliği, doğa kanunlarını hiçe sayan eşsiz dünyası ve hayranlık verici grafikleriyle göz dolduruyor. Oyuncular, aşama kaydettikçe yeni özellikler kazanarak kendilerini çok farklı yönlere doğru geliştirebilen birbirinden tamamen farklı altı ırk ve sekiz sınıf arasından birini seçerek oyuna başlıyorlar. Astral gemiler sayesinde oyunda doğrudan gidilemeyecek yerlere ulaşılabiliyor. İlerleyen aşamalarında oyuncular, bu gemilerden inşa edebiliyorlar. Yeni özellikler eklenerek daha da güçlendirilebilen bu gemilerle oyuncular devamlı olarak değişim halindeki Astral uzayda henüz keşfedilmemiş yerleri keşfe çıkabilir, destansı PvP’lerde çarpışabilir, çok güçlü yaratıklara karşı yapılan PvE’lerde kılıç sallayabilirler. Takım ruhu ve ortak çalışma bu anlamda oyunun odak noktasını oluşturuyor. Her biri gemideki farklı bir görevi üstlenen altı kişiye varan bir ekiple birlikte kullanılabilen Astral gemilerin gücü bu sayede önemli oranda artırılabiliyor.
Allods Online oyuncuları bir zamanlar devasa bir gezegen olan ancak artık parçalanmış halde uzayda sürüklenen adalardan oluşan Astral adı verilen bir evrene davet ediyor. Allods denilen büyük adalar Astral’da yaşamın mümkün olduğu yegane yerler. Bu evrendeki küçük adalar her an parçalanabilecek durumda oldukları için son derece tehlikeliler. Ancak portallar sayesinde Astral’a girmeyi başarmış farklı tür ve güçlerdeki yaratıkların yarattığı tehdit bundan çok daha ciddi. Bir zamanlar azılı düşman olan gruplar bile bu tehdit karşısında kol kola verip kılıçlarını düşmanın ensesine indirmek için aralarındaki kavgayı unutabiliyorlar.
“Rusya’da bugüne kadar yapılmış en önemli online oyun olan Allods Online’ı Türk oyuncuların beğenisine sunabilmek bizi çok mutlu ediyor” diyor Mail.Ru Games CEO’su Alexander Goldybin. Sözlerine şöyle devam ediyor: “Allods Online diğer oyunlarla karşılaştırıldığında birçok özelliğiyle belirgin bir biçimde ön plana çıkıyor. Yenilikçi oyun sisteminin yanı sıra geliştirilebilen Astral gemi konsepti oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdiği gibi oyuncuların kendi aralarındaki etkileşiminde de yeni bir çığır açıyor.” 


Closed Beta kayıtları ise çoktan başladı ! Hemen aşağıdaki linke tıkla ve sende bu macerada yerini al.
http://www.allodstr.com/cbt/

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger